Noi suntem Crafton. Haide sa facem cunostinta si sa va spunem cu ce ne ocupam

Noi suntem Crafton. Haide sa facem cunostinta si sa va spunem cu ce ne ocupam

Despre crafton.ro

Crafton.ro a pornit la drum cu un proiect personal ambitios. 
Dorim sa schimbam cat de mult putem atat mentalitatea clientilor din domeniul web design cat si al firmelor sau freelancerilor romani care se ocupa cu crearea de site-uri pentru piata din Romania.

Foarte multe site-uri web romanesti sunt prost create, nu sunt adaptate nevoilor actuale ale pietei (ex: adaptare pentru telefoane mobile sau tablete) sau nu tin cont de cel mai important aspect atunci cand vine vorba de un site web si anume: USER EXPERIENCE. User experience (sau UX) este termenul care defineste comportamentul unei persoane sau a unui grup de persoane atunci cand utilizeaza un produs, sistem sau un serviciu.

Noi suntem o agentie creativa de web design & web development din Bucuresti si ne ocupam predominant de crearea site-urilor web premium care indeplinesc regulile de user experience si sunt adaptabile pentru toate dispozitivele mobile.

Ce inseamna site web premium?

Premium inseamna calitate si excelenta. Un site web premium este un site unic, original din punct de vedere al design-ului sau, creat cu o atentie deosebita asupra detaliilor si tinand cont de cele mai noi tehnici de web design si development.

Ce facem noi cel mai bine?

Ne consideram artisti. Suntem pasionati de grafica web si de codul care transpune aceasta grafica intr-un site web de calitate. Lucram cu PHP ca si limbaj server-side, mySql este baza noastra de date de zi cu zi, si javascript-ul este cel care ne ajuta sa scluptam si sa dam personalitatea unei pagini web. Facem si grafica publicitara de tipar cum ar fi: flyere, carti de vizita, ambalaje de produs, postere, bannere si multe altele.

De ce sa lucrati cu noi?

- Daca doriti un website de calitate
- Doriti o comunicare buna pe tot parcursul proiectului
- Vreti sa aveti o imagine puternica si competitiva
- Vreti sa fiti indrumati corect, nu doar pentru a va umfla factura la final
- Doriti o colaborare de durata cu rezultate fructuoase

Indiferent daca doriti sau nu sa colaborati cu noi, aveti o invitatie permanenta la toate resursele blog-ului nostru pentru a putea fi la curent cu ideile noastre, cu tendintele in web design sau alte sfaturi legate de acest frumos domeniu.

Va multumim pentru vizita si va dorim navigare placuta in continuare.
Daca vreti sa aflati mai multe despre noi, asteptam sa ne contactati.
Robert
Scris de - 18 Mar 2015