VENIM
DIN VIITOR

suntem o firma pregatita de web design.

Misiune

Vrem sa dam personalitate spatiului web, sa cream site-uri si aplicatii web care sa reflecte personalitatea utilizatorilor. Acestia vor folosi site-urile create de noi intr-un mod intuitiv. Dorim sa crestem conversia de succes prin simplitate si rapiditate de navigare.

Experienta

De-a lungul timpului am fost angrenati in zeci de proiecte web. Profesionalismul cu care am tratat fiecare proiect, si rezultatele extrem de performante, au facut ca toti clientii nostri sa continue colaborarea cu noi si in prezent, sau sa ne recomande si altora.

Comunicare

Este foarte important sa cunoasteti procedura pentru a realiza un site web premium. Metoda firmei noastre de lucru este extrem de transparenta si se bazeaza foarte mult pe comunicare. La final obisnuim sa inauguram proiectul intr-o atmosfera festiva.

ECHIPA
CRAFTON

ne mandrim cu o echipa creativa.

Suntem o firma mica cu idei marete. Intotdeauna luam decizii impreuna pentru a dezvolta un proiect de succes. Cu siguranta nu veti regreta sa incepeti un proiect cu echipa firmei noastre de web design.

VEZI ECHIPA CRAFTON
3
proiecte
in curs
50+
proiecte
realizate
250+
materiale
grafice
14
zile / medie
deadline

DE CE
SUNTEM
DIFERITI?

pentru ca nu facem rabat la calitate.

Preferam sa refuzam o potentiala colaborare daca stim ca nu o putem onora. Majoritatea firmelor de web design procedeaza exact invers, iar rezultatele nu se mai ridica la asteptarile clientilor.

Firma web design Firma web design Firma web design Firma web design Firma web design
Crafton Team Member

VIOLETA GRIGORE

FONDATOR, ACCOUNT MANAGER
URMATORUL