SERVICII
WEB DESIGN

afla procesul de creare site web premium.

Daca doresti crearea unui site web premium, Crafton Media te invita sa cunosti procedurile de creare al unui astfel de site.

AFLA MAI MULTE
AFLA MAI MULTE

Procesul de
creare site web

Respectam intotdeauna acesti pasi pentru a fi siguri ca putem crea un site web premium. Asa ca, daca decidem sa colaboram, vom urma impreuna acest proces de creere al unui website.

.01
Strategie
.01
Cream strategia
prin comunicare
Citeste mai mult..
&
.02
Concept
.02
Dam contur
unui brand
Citeste mai mult..
.03
Design
.03
Schitam un
layout grafic
Citeste mai mult..
Strategie

Planificam aspectele de functionalitate si design, stabilim strategia de marketing si promovare care se doreste implementata, si acumulam cat mai multe informatii ce ne vor putea fi de folos in urmatoarele procese de concept, design si development.

Concept

Ne punem la curent cu actualele criterii de design ale brandului si propunem sau gandim impreuna noi modificari sau adaptari daca este cazul. Iar cand este nevoie de o imagine noua, atunci concepem o identitate care sa reflecte domeniul de activitate.

Design

Cream un wireframe simplu (schita de site) iar apoi dupa aprobarea acestuia, trecem la design-ul grafic in format static (PSD/JPEG) al site-ului. Dupa aprobarea preliminara a graficii, se va trece la partea de transpunere a acesteia in cod pentru web.

.04
Development
.04
Scriem codul
necesar dezvoltarii
Citeste mai mult..
&
.05
Testare
.05
Testam site-ul
sau aplicatia
Citeste mai mult..
.06
Lansare
.06
Lansam proiectul
final online.
Citeste mai mult..
Development

In functie de complexitatea site-ului web creat, vom decide daca este nevoie de un CMS (content management system) sau daca putem coda site-ul intr-un framework static. Folosim cele mai noi tehnologi si ne mandrim cu faptul ca scriem manual majoritatea codului unui site web.

Testare

Testam site-ul si codul acestuia pentru a putea fi siguri ca va fi afisat corect in majoritatea browserelor, iar pentru site-urile responsive, ne asiguram ca acestea se vor adapta perfect pe dispozitive mobile si tablete portabile. *Atentie, nu asiguram functionarea pentru browsrele Internet Explorer mai vechi decat versiunea 11.

Lansare

Lansam site-ul in spatiu online, si va acordam asistenta necesara pentru a utiliza aplicatiile de tip CMS. In cazul in care exista campanii de promovare sau marketing contractate, ne asiguram periodic ca acestea functioneaza in parametri optimi.

Serviciile
agentiei crafton

Va prezentam principalele servicii oferite de catre agentia de web design Crafton Media. Toate aceste servicii includ creativitatea echipei noastre cat si devotamentul fata de proiectele in care ne angrenam.

.01

SITE WEB
PREZENTARE

Site-ul de prezentare este destinat companiilor sau persoanelor fizice care doresc sa fie prezenti in spatiu online si sa poata pune la dispozitie clientilor sau publicului acestora, informatii despre activitatea lor, portofoliul sau date de contact.

ALEG SERVICIUL
ALEGE SERVICIUL
.02

SITE WEB
E-COMMERCE

Site-ul web e-commerce sau magazinul online este destinat antreprenorilor care doresc sa isi vanda sau sa isi promoveze produsele online. In ultimi 5 ani comertul online a crescut, astfel incat cel putin 1 roman din 3 au cumparat un produs online.

ALEG SERVICIUL
ALEGE SERVICIUL
.03

DESIGN
GRAFICA

Design grafic pentru web sau tipar. Oferim grafica pentru carti de vizita, flyere, mape de prezentare, rollup-uri sau orice alte materiale de promovare. Machetele finale sunt exportate atat in format raster cat si vectorial in functie de utilizarea acestora.

ALEG SERVICIUL
ALEGE SERVICIUL
.04

PROIECT
WEB CUSTOM

Daca doriti o aplicatie web custom, cum ar fi un site pentru o agentie imobiliara cu CMS pentru gestionarea locuintelor de vanzare, sau un site de automobile, anunturi, rezervari online, sau alte proiecte custom, atunci va stam la dispozitie pentru a discuta.

ALEG SERVICIUL
ALEGE SERVICIUL